Een nieuw jaar komt er aan. Kortom, een goed moment om de vakantietrends voor 2020 op een rijtje te zetten. Er zijn een aantal vakantiebestemmingen waarvan wij nu al weten dat deze enorm populair gaan zijn in 2020. Sommigen hiervan doen het altijd goed, andere bestemmingen zijn juist bezig aan een revival. Bovendien staan in deze lijst ook een aantal verrassingen, bestemmingen die je misschien niet eens zou overwegen. Dat zou jammer zijn, want ze hebben je als vakantieganger een hoop moois te bieden. Benieuwd over welke bestemmingen we het hebben? Lees dan meer over de populairste vakantiebestemmingen van 2020. En we geven je ook nog een handige tip over huurauto’s verderop in de tekst.

Vakantiebestemming 1: Turkije

Turkije is al jarenlang geliefd onder de Nederlandse toerist en ook in 2020 gaat dit niet veranderen. Verrassend is dit niet, want dit land heeft alles: indrukwekkende steden zoals Istanbul, mooie badplaatsen en een interessante cultuur die er om smeekt om gesnoven te worden. Bovendien is Turkije een echt toeristenland dat weet hoe ze met hun gasten om moeten gaan. Hier heb je vele indrukwekkende all-inclusive hotels en mooie verblijfplaatsen waar het aangenaam vertoeven is. Ook in 2020 is Turkije een uitstekende keuze als vakantiebestemming.

Vakantiebestemming 2: Macedonië

Steeds meer ontdekken mensen dat er in het oosten van Europa een hoop moois te beleven valt. Zo zijn grote steden zoals Boedapest en Sofia al jaren in opkomst als vakantiebestemmingen. Wij voorspellen dat een dergelijke boom ook zal ontstaan voor Macedonië. Vooral de natuur is zeer indrukwekkend, bijvoorbeeld het Meer van Ohrid. Maar ook de lokale cultuur is interessant om te ontdekken. Tevens is dit een goede bestemming voor de actieve vakantieganger, dankzij het nieuwe 945 km lange trail.

Vakantiebestemming 3: Mexico

Natuurlijk valt er buiten Europa ook een hoop moois te ontdekken. Vakantiegangers worden steeds avontuurlijker en de bestemmingen worden dan ook steeds exotischer. Een land in opkomst onder toeristen is Mexico, en wij voorspellen dan ook dat dit land enorm populair zal zijn als vakantiebestemming gedurende 2020. Mooie steden, Maya ruïnes, pittoreske stranden, heerlijk eten en aangename hotels. Wat wil je nog meer van een vakantie?

TUI Cars: altijd je huurauto goed geregeld

Welke vakantiebestemming je ook gaat kiezen voor 2020, je wilt alles goed geregeld hebben. Zo ook wanneer je besluit gebruik te maken van een huurauto. Wat ons betreft is TUI Cars een absolute aanrader als je een auto huren wilt. Eenvoudig en snel kun je online een auto huren. Via de site van TUI Cars geef je aan waar je jouw huurauto op wilt pikken. Ook kun je aangeven of je hier de auto ook weer inlevert of dat je deze ergens anders in wilt leveren. Vervolgens selecteer je de data waarop je de auto ophaalt en weer in gaat leveren, waarna je op zoek kunt gaan naar geschikte huurauto’s. Heb je de huurauto gevonden die aan jouw eisen en wensen voldoet? Dan kun je deze vervolgens gemakkelijk huren via de site van TUI Cars.

Wat zijn de voordelen van TUI Cars? Naast dat je gemakkelijk en vlug een auto online kunt huren, zitten er nog meer positieve aspecten aan deze service verbonden. Zo wordt het huren van een auto via TUI Cars uitgebreid gedekt door diverse verzekeraars. Komt er iets

tussen of gaat de vakantie niet door? Geen probleem, want annuleren is gratis. Ook als je besluit om een andere auto te huren is het overboeken gratis. De tankregeling is vol = vol. Tot slot is het gratis om een extra bestuurder mee te nemen. Kortom, enorm veel voordeel als je kiest voor de services van TUI Cars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *