Er gaat niets boven het ontwaken in jouw eigen strandhuisje en binnen een paar passen op het strand en aan zee te zijn. Je ruikt de zeelucht, je voelt de wind door je haren en het zand onder je voeten. In Julianadorp aan zee is het mogelijk om ultiem tot rust te komen en een ontspannen vakantie te houden. De zee heeft een magische werking op lichaam en geest. Ervaar het zelf en beleef een fantastische vakantie met je gezin, je hond, vrienden of alleen.

Het strand van Julianadorp aan zee

De ideale uitvalsbasis voor een relaxte vakantie aan zee vind je hier. Naast het strand vind je hier ook prachtige duinlandschappen en kun je lange wandel- en fietstochten maken in de natuur en door de duinen. De langgerekte stranden aan de Noord-Hollandse kust maken het daarnaast ook mogelijk om verschillende activiteiten te ondernemen zoals vliegeren, zwemmen en hardlopen. Daarnaast is het ook mogelijk om lekker bij te bruinen, een boek te lezen of heerlijk te eten en drinken in een van de vele strandtentjes. Wat het strand van Julianadorp met name aantrekkelijk maakt is het hoge aantal zonuren in de zomer.

Wat kun je doen in het dorp?

Hier hoef je je zeker niet te vervelen. Het is namelijk niet voor niets dat zo vele vakantiegangers jaarlijks terug komen naar dit fijne kustdorpje. Zoals hierboven al genoemd bieden het strand en de kustlijn voldoende mogelijkheden voor rust en sport. Als je met kinderen komt, dan is het ook mogelijk om te spelen in de speeltuinen, te sporten in de sportvelden, of te zwemmen in het zwemparadijs. Als je zin hebt om te shoppen of lekker te eten kun je terecht in een van de vele restaurants of cafés in het dorp of in de buurt. Alle dorpjes eromheen zijn goed te bereiken met de auto, bus of de fiets. Als je komt in hartje zomer dan zijn er vaak diverse markten, feesten en braderieën.

Waar wacht je nog op?

Dit klinkt allemaal heerlijk toch? En daarbij is het ook nog fijn dat je niet zo ver hoeft te reizen als je lekker op vakantie gaat in eigen land. Het is namelijk helemaal niet nodig om ver weg te gaan, als in Julianadorp al alles is wat je hartje begeert. Je vindt meer uitgebreide campervakantie informatie op Reizendoejezo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *