Als je op zoek bent naar de beste koffer deal, zul je je eerst moeten afvragen waarvoor je deze wil gebruiken. Als je op citytrip gaat, wil je waarschijnlijk weten wat de beste trolley is. Ga je met het vliegtuig voor een paar weken naar de zon, dan zoek je de beste reiskoffer. Daarnaast kun je op een aantal zaken letten, zodat je de beste koffer voor jouw reizen vindt: volume, gewicht, design, comfort, extra’s en de prijs zijn de belangrijkste criteria waarop je jouw nieuwe bagage kunt selecteren.

 

Volume, gewicht en extra’s

Vooral als je vaak reist is het belangrijk dat je de beste koffer voor jouw behoeftes koopt. Neem je veel spullen mee, dan let je extra op het volume, moet je je koffer vaak zelf vervoeren, let er dan op dat je koffer niet te zwaar is en goede wielen, het liefst 4, heeft. Voor wat betreft de extra’s kun je letten op extra opbergvakken en indeling en de aanwezigheid van een goed slot. Veel mensen vinden het ook belangrijk dat een koffer er mooi uitziet. Er zijn koffers met een speciaal uitgedacht design. Ook kun je letten op de kleur.

 

Verkiezing beste koffer

Voor iedere categorie koffer kan een ‘beste’ worden verkozen. Het is geen verrassing dat het bekende merk Samsonite zich vaak winnaar mag noemen bij de verkiezing van beste koffer. Meestal staan ook andere topmerken zoals Delsey, Princess Traveller, SuitSuit en Eastpak in de top. Dit zijn allemaal vooraanstaande merken met jaren ervaring in de productie van koffers en toebehoren. Er zijn daarnaast veel andere kofferaanbieders. Vaak hebben deze scherpe prijzen. Ben je geen frequente reiziger maar wel op zoek naar een nieuwe koffer, dan kun je ook voor een goedkoper model kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *